سبد خرید
WDR

WDR یا پدیده ضد نور

در این نوشته درباره WDR یا پدیده ضد نور در دوربین های مداربسته صحبت خواهیم کرد و تکنیک های متفاوت آن را مورد بررسی قرار خواهیم داد.

WDR یا پدیده ضدنور چیست؟

هنگامی که در محیطی تصویر برداری انجام می شود ، به علت متغییر بودن مقدار لوکس نوری پدیده ای به وجود می آید که ضد نور نام دارد. این پدیده هنگامی صورت می گیرد که تصویر برداری در یک محیط کم نور باشد ولی از روبروی دیچه دوربین نور شدیدی به محیط تاریک تابیده می شود. در این حالت هر شی ای که در مقابل دوربین قرار داشته باشد دارای تصویری سیاه بوده و تصویر پشت شی سفید می باشد. یکی از فاکتور های مهم در دوربین ها WDR می باشد. تکنیک های مختلفی در این زمینه موجود می باشد.

تصویر زیر مقایسه بین فعال بودن یا غیر فعال بودن پدیده ضدنور در دوربین را نمایش می دهد:

WDR-فعال بودن یا نبودن

تکنیک های مختلف پدیده ضد نور

L-WDR :

در این تکنیک با فریم های متفاوت تصویر برداری صورت می گیرد و پردازنده با استفاده از پردازش تصویر تصویر حاصل را ترمیم می نماید.

S-WDR :

در این تکنیک دو سنسور وجود دارد که یکی با شدت نور بالا و یکی با شدت نور پایین عمل تصویر برداری را انجام می دهد. این روش پرهزینه می باشد.

D-WDR :

این تکنیک عمل تصویر برداری را با یک روش پردازش تصویری با نام Contrast Streching انجام داده و میزان Intensity در تولید تصویر را تغییر می دهد تا تصویر بهبود یابد.

WDR Dynamic capture :

در این نوع از WDR بازه رنجی نوری کمی وسع تر از مدل Contrast می باشد. در این حالت با تصویر برداری از صفحه یک فریم با تصاویر روشن برداشته و همان تصویر را به صورت منفی یا Negative تبدیل کرده و در فریم بعدی قرار می دهد. با ترکیب دو فریم به دسته آمده و دسته بندی طیف نوری تصویر را اصلاح می نماید.

WDR Forensic Capture :

در این نوع از دو تکنولوژی تولید تصویر در نور شدید و نور کم اسفاده شده و تصویری به صورت بهینه تولید می کند.